(untitled) (ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMINI RIVOJLANTIRISH VA UNGA QARATILGAN KREATIV G’OYALAR, TAKLIFLAR VA YECHIMLAR, 2024)
Xitoy mifalogiyasi o’ziga xos ramzlar va afsonalar dunyosidir.Ushbu maqolada Nyuva – Jannat yaratuvchisi,sevishganlarni ajratgan somon yo’li haqidagi afsona va Qixi festivali haqidagi hikoyalar o’rganiladi.Bu rivoyatlar nafaqat o’tmishga,balki bugungi madaniyatga ham ta’sir ko’rtsatmoqda.